ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ

Разположен в живописен и екологично чист залив в северната част на Черноморското крайбрежие, курортът "Златни пясъци" e само на 18 км. от гр. Варна.

Намира се в непосредствена близост до Природен парк "Златни пясъци", който е обявен за защитена територия през 1943 год. Паркът "Златни пясъци" обхваща площ от 177,13 хектара. Така по-голямата част от парка е съхранена в естествения си вид, без човешка намеса.

"Златни пясъци" е носител на "Син флаг" - престижна международна награда за екологично чист курорт. Ежемесечно се проверяват най-важните микробиологични и физикохимични стойности на атмосферата, морето и пясъка.

Дължина на плажната ивица в курорта - 3,5 км, която на места достига 100 метра ширина и се слави като един от най-добрите пясъчни плажове в Европа. Плажът е равен, покрит със златист ситен пясък. Пясъчното морско дъно плавно се спуска в морето, липсват скали и резки промени на дъното. Чистите и спокойни морски води с ниско съдържание на соли, по-ниско от това на Средиземно море например, и отсъствие на опасни за хората риби и животни, са подходящи за къпане на деца и за подводно плуване.

 

Не пропускайте да видите:

·       Аладжа манастир

·       Делфинариум Варна

·       Халколитен Некропол, гр. Варна

·       Побитите камъни – Варна

·       Крепост Кранея


Показаните резултати са за:
{{priceSearchCriteria.departureLocations[0].name}} {{priceSearchCriteria.arrivalLocations[0].name}}, Настаняване {{checkIn | firmDate}} , Напускане {{checkOut | firmDate}} {{priceSearchCriteria.night}} нощувка/и {{priceSearchCriteria.adult}} Възрастни {{priceSearchCriteria.childAges.length}} Дете {{adultCount}} Възрастни {{childCount}} Дете {{infantCount}} БЕБЕ | {{findDirectionText(priceSearchCriteria.direction)}}
×
{{compareHotelList.length}}
Сравни
YOU HAVE {{compareHotelList.length}} Сравни
×
{{hotel.name}}
🍀Go2holiday хотел
⭐Go2holiday хотел
{{GetDiscountRate(hotel.offers[0])}} Special Discount
{{hotel.name}}
{{hotel.hotelCategory.name}}
{{hotel.offers[0].rooms[0].roomName}}
{{hotel.offers[0].rooms[0].boardName}}
{{hotel.offers[0].checkIn | firmDate}} - {{hotel.offers[0].night}} нощувка/инощувки
Placeholder